60er bands
Børneforlystelser
Børneshows
Country-bands
Cover-bands
Dance-bands
Foredrag
Garder
Jazz m.m.
Årstidens aktiviteter
Koncertnavne
Konferenciers
Musik & Komik
Operette m.m.
Rock, Folk, Blues
Skotsk/Irsk
Solister
Solo & Duo
Stand-up Shows
Trylleri & Magi
Diverse
Diskoteker
Udlejning

Palle Pirat

<<< Jul
Palle Pirat

 

 

 

 

 

 

Kaptajn Klap og Lisbet Syngesild glæder sig til jul. De har hentet den store julekasse frem fra lasten, er draget mod nord og er nu helt klar til at pynte op til en rigtig sørøverjul.

Øverst i kassen ligger Kaptajns Klaps elskede drillenisse. Nissen har været pakket ned siden sidste jul sammen med kræmmerhuse og julehjerter og han er nu helt frisk til en masse juledrillerier og juleballade.

De glæder sig alle tre til jul. Kaptajnen mest pga. al den gode mad og alle gaverne, Syngesilden fordi hun elsker at julepynte - og nissen elsker bare at drille. Og Kaptajnens og Syngesildens største juleønske er: "Bare det blir snevejr!". Sørøvere har nemlig aldrig set ægte snevejr.

Vil det nå at blive snevejr eller bliver Kaptajn Klap angrebet af et flæskesværd? Blir Lisbet Syngesild ædt af en piratfisk eller når hun at synge julen ind? Kommer træet til at danse eller danser de rundt om træet?

Nogle af disse spørgsmål vil måske blive besvaret i Palle Pirats nye juleforestilling.

Gennem sang og musik, skægge sørøverhistorier og andre juleeventyr fanger Palle Pirat Duo børnene og "deres voksne" med det samme.

En sjov og hyggelig forestilling gennembagt med sang og musik, pakket ind i festlige kostumer og en masse hyggelig julepynt.

Pris-kategori: B Optræder: efter aftale.
Booking forespørgsel Sted Bemærkninger
Kunstner - Jul Dato for arrangement Ca. tidspunkt for optræden
Arrangementets type Antal personer Telefon Arrangør (firma/forening)
Kontaktperson E-mail

Rekvirer demo

Ønsker opringning

Ja Tak

Ja Tak